Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:10:30 GMT

۷ طرح آموزشی در پاکدشت افتتاح و کلنگ‌زنی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۹۸۴۰

۷ طرح آموزشی در پاکدشت افتتاح و کلنگ‌زنی شد

به گزارش ایرنا، در این مراسم، دو مدرسه در محله بهاران و روستای قشلاق قلعه‌نو افتتاح و عملیات احداث ۵ مدرسه دیگر با همکار بنیاد برکت و اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان تهران آغاز شد.

فرماندار پاکدشت در این مراسم گفت: مدارس کانون اصلی تعلیم و تربیتند و تمامی سیاست گذاری‌ها در حوزه تعلیم و تربیت باید در مدارس پایه ریزی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهدی یوسفی جمارانی افزود: آموزش و پرورش و مدرسه به عنوان مهمترین نهاد آموزشی جامعه محسوب می‌شوند و بی‌شک، راه توسعه و پیشرفت کشور از مدرسه عبور می کند و آینده کشور در گرو آموزش و مدرسه مطلوب است.

وی اظهار داشت: اگر نتوانیم مدرسه‌ای مناسب برای تربیت کودکان آماده کنیم، آینده خوبی در انتظار کشور نخواهد بود.

فرماندار پاکدشت تصریح کرد: با توجه به کمبود سرانه آموزشی در پاکدشت، با همکاری خیرین و سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، دو مدرسه جدید در شهرستان احداث گردید و ۲۳ کلاس به فضای آموزشی شهرستان افزوده شد.
وی افزود: مدرسه ۱۷ کلاسه شهید محسن فخری زاده در محله بهاران پاکدشت با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی در زمینی به مساحت ۲۵۰ مترمربع احداث و در اختیار دانش آموزان قرار گرفت.

یوسفی جمارانی اضافه کرد: با کمک خیر مدرسه ساز در روستای قشلاق قلعه نو،  مدرسه ۶ کلاسه سید هادی موجانی با همکاری سازمان نوسازی مدارس در مساحت ۴۷۰ مترمربع افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

فرماندار پاکدشت همچنین از خشت گذاری آموزشگاه کمیساریای عالی پناهندگان خبر داد و افزود: عملیات اجرایی این مدرسه ۱۲ کلاسه با همکاری اداره کل نوسازی و کمیساریای عالی پناهندگان در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۲۰۰ مترمربع آغاز شد.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، کلنگ زنی همزمان ۴ پروژه دولتی روستایی و شهری با مجموع ۲۴ کلاس هر یک به مساحت ۴۰۷ متر مربع با همکاری بنیاد برکت و اداره کل نوسازی مدارس انجام شد تا در کمترین زمان این طرح‌ها در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.
در سال تحصیلی جاری ۸۰ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد از آنان اتباع هستند.
پاکدشت از ۳۲۶ فضای آموزشی برخوردار است که از تعداد کل آموزشگاه‌های شهرستان، ۷۶ مدرسه غیر دولتی و بقیه دولتی است.
 

برچسب‌ها سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور ورامین بنیاد برکت مهدی یوسفی جمارانی مدرسه سازی پاکدشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور ورامین بنیاد برکت سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور ورامین بنیاد برکت مهدی یوسفی جمارانی مدرسه سازی پاکدشت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۹۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی گفت: جهاد مدرسه سازی در دولت سیزدهم با قدرت، سرعت و با کیفیت ادامه دارد.

پیام صدقی، ۸ اردیبهشت ماه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بر اهمیت مشارکت در امر مدرسه سازی تاکید کرد و ادامه داد: ظرفیت‌های بزرگی در استان وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت برای امر مدرسه سازی استفاده کرد. 

صدقی با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام جزو اولویتهاست، گفت: هویت بخشی به مدرسه و معماری مدارس، ساماندهی املاک مازاد و ساخت مجتمع‌های بزرگ با رویکرد محله محور در استان در دستور کار است. 

قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق نوسازی، توسعه و تجهیز استان نیز گفت: با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات امسال، مدارس نیمه تمام تکمیل و مدارس جدید ساخته خواهد شد. 

وی با بیان اینکه جبران کمبود سرانه فضای آموزشی در استان باید در اولویت باشد، افزود: اولویت دولت تکمیل هنرستانهاست لذا با جذب اعتبارات و تکمیل هنرستانها و ۸ پروژه نیمه تمام گام موثری در توسعه فضاهای آموزشی استان می توان برداشت. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند