Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-30@17:05:29 GMT

تهران از محروم ترین استانها از حیث فضا و تجهیزات آموزشی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۴۷۵۲

‍‍‍‍‍‍

وزیر آموزش و پرورش گفت: بعد از سیستان و بلوچستان تهران جز محرومترین استانها از حیث فضا و تجهیزات است . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید محمد بطحایی در مراسم احیای مدارس ماندگار که در دبیرستان شهید مدرس شهرری برگزار شد با اشاره به اینکه  سالانه 250 هزار نفر به جمعیت استان تهران افزوده می شود افزود: هر چه تلاش کنیم باز هم نیازها از تلاش ما بیشتر است و متاسفانه، چون آمایش سرزمینی نداریم ، بعضا در  جاهایی مدرسه ساختیم که دانش آموز نداریم و در مناطقی از کشور هم  کلاس های درس با تراکم 40 نفری روبروست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بطحایی تصریح کرد: معلم حرف اول را در تحول میزند اگر بهترین تجهیزات و کتاب داشته باشیم، اما معلم انگیزه نداشته باشد همه آنها بی جهت است. وزیر آموزش و پرورش در این همایش همچنین بخشنامه محوری را آفت مدارس دانست و تاکید کرد : مدیریت مدارس باید از بخشنامه محوری به خلاقیت تغییر مسیر بدهد.
دانلود
مدرسه مدرس از نخستین نمادهای آموزشی شهر ری است که پس از انتخاب از سوی شورای آموزش و پرورش به عنوان مدرسه ماندگار در سال 1391 و  سال 1394 به ادارهکل شهرستانهای استان تهران ابلاغ شد. دبیرستان مدرس بعد از مدارس دارالفنون و البرز تهران یکی از نهادهای آموزشی قدیمی و پرافتخار و مطرح تهران است،و  قدمت آموزشی این دبیرستان به سال 1352 خورشیدی میرسد و ساختمان دبیرستان در سه طبقه و در زمان پهلوی دوم ساخته شده است. ویژگیهای بارز ساختمانی و فیزیکی این مدرسه، شیشه های رنگی و کاشی کاری طرح دار و بنای آجری دبیرستان بسیار دقیق ساخته شده که هنوز بعد از گذشت سالها استحکام و پایداری خود را حفظ کرده است. مساحت کل دبیرستان 9 هزار متر مربع است که 5 هزار و 400 متر مربع آن به زیر بنای این آموزشگاه اختصاص یافته است. در حال حاضر این دبیرستان دارای 36 کلاس درس، 11 اتاق برای امور اداری، کتابخانه و قرائتخانه به مساحت 120 متر مربع، نماز خانه به مساحت 286 متر مربع، سالن اجتماعات به مساحت 150  متر مربع، سایت کامپیوتر، آزمایشگاههای شیمی، فیزیک، زیست شناسی، زمین شناسی و دو کلاس علمی درسهای تاریخ و جغرافیا است. صبح امروز با حضور وزیر  آموزش و پرورش، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، فرماندار ویژه شهرستان ری ، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و مسئولین کشوری و استانی همایش احیای مدارس ماندگار در مدرسه ی شهید مدرس ناحیه دو ری برگزار شد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: مدرسه آموزش و پرورش مدارس ماندگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۴۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در امتداد اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر که با افتتاح مدارس در بخش‌ها و نواحی مختلف شهرستان مشهد همراه است، آیین افتتاح پیش‌دبستانی و دبستان خیرساز بانو پروین گرجستانی ویژه دانش‌آموزان استثنایی بخش رضویه مشهد، با حضور محسن بخشی معاون فرماندار مشهد، آذر رشیدی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش، غلامعلی رأفتی رییس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی، جواد روحانی رییس آموزش و پرورش استثنایی استان و جمعی از اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان برگزار شد.

۳۰ میلیارد ریال، اعتبار ساخت مدرسه

محسن بخشی، معاون فرماندار مشهد در حاشیه این مراسم تأکید کرد: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع، با فراهمآوری مشترک اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و خیر مدرسه ساز بانو پروین گرجستانی به بهره برداری رسیده و پیش از این، زمین پروژه توسط خیر دیگری به نام استاد علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

معاون فرماندار مشهد بیان کرد: خرداد سال گذشته بود که همایش خیرین نیک‌اندیش رضوی را در مشهد برگزار کردیم تا با حضور جمعیت کثیری از نیکوکاران شهرستان، ۲۴ شاخص اساسی و راهبردی را که مشهد در آنها از سرانه متوسط کشور پایین‌تر است، موردبررسی قرار دهیم. در آن نشست تعیین شد که چهار شاخص آموزش، ورزش، بهداشت و آب از جمله مصادیق و اولویت‌هایی است که جبران کاستی‌های موجود در آنها فقط با کمک مردم و خیران قابل جبران است و از همان زمان، مقدمات اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر به کمک مردم فراهم شد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون ده‌ها مدرسه به همت مشترک آموزش و پرورش و خیران مدرسه‌ساز در شهرستان مشهد افتتاح شده است، اظهار کرد: احداث مدارس خیرساز نسبت به مدارس دولتی، سرعت بیشتری دارد و پروژه‌های از این قبیل با سرعت و البته دقت بیشتری به سرانجام می‌رسند، زیرا علاوه بر اینکه برکت حمایت خیر متوجه پروژه می‌شود، مردم نیز این مدارس را از خود می‌دانند و در مراقبت، حمایت و نگهداری از آنها توجه بیشتری به خرج می‌دهند.

۸۰ درصد از مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

آذر رشیدی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم تصریح کرد: هشتاد درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. در همین راستا، این مدرسه نیز به شمار مدارس استثنایی خیرساز شهرستان افزوده شد تا پاسخگوی بخش دیگری از نیازهای فرزندان عزیز ایران اسلامی باشد.

کد خبر 6093515

دیگر خبرها

  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج