Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام غلامحسن کریمیان روز پنجشنبه درگفت وگوی اختصاصی باخبرنگار ایرنا گفت: این مدرسه قبل از سال 95 با برخورداری از 32 طلبه فعالیت داشته که از سال گذشته با تغییر مدیریت مدرسه، نسبت به جذب و پذیرش 75 طلبه اقدام شد و رتبه مدرسه از 107 به شش مدرسه نخست استان ارتقا پیدا کرده است.
وی با بیان این که امسال نیز با جذب 30 طلبه پایه اولی مدرسه فعالیت خود را قوی تر از گذشته برای ارتقای علمی طلاب پایه های یک تا پنج و سطح علمی، پژوهشی مدرسه آغاز کرده و ادامه می دهد، افزود: امسال آمار طلاب به 90 نفر افزایش پیدا کرده و 4 استاد اعزامی، 2 استاد بومی، مدیر و مسئول آموزش و همچنین مسئول فرهنگی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس حوزه علمیه امام خمینی(ره) مه ولات در ادامه مهمترین دلائل موفقیت و ارتقا سطح آموزشی مدرسه و قرار گیری آن در جمع 6مدرسه برتر استان خراسان را برگزاری کلاس ها به صورت منظم، ارتقای سطح آموزشی، جذب اساتید با سابقه و مجرب برای فعالیت در این مدرسه، مطالعه و مباحثه به موقع طلاب در حضور اساتید و پرسش و پاسخ هر روز طلاب پایه های بالایی از طلاب ورودی ها و پایه های پایین تر دانست و تصریح کرد: در کنار فعالیت های آموزشی برنامه های تفریحی همچون فوتسال، والیبال و شنا نیز برگزار شده و علاوه بر سطح علمی، پژوهشی تلاش شده تا نشاط طلاب نیز حفظ شود.
این مقام مسئول افتتاح نمازخانه به مساحت 350 متر، افتتاح کتابخانه به مساحت 400 متر، افتتاح سلف سرویس به مساحت 400 متر، افتتاح آشپزخانه و انبار به مساحت 200 متر، مرتب سازی فضای سبز حیاط مدرسه و آماده سازی سردرب مدرسه به همراه افتتاح و راه‌ اندازی پارکینگ و تجهیز کلاس ها به میز و صندلی نو را از جمله دیگر اقدامات عمرانی این موسسه در طول یکسال اخیر دانست که باید با قوت بیش تری پیگیری و دنبال شود.
کریمیان اظهار کرد:حوزه علمیه مه ولات از سال1389با مساحت 2هزار مترمربع شروع به فعالیت کرد که هم اکنون با مساحت3هزار مترمربع باکمک های خیرین شهرستان و حوزه علمیه خراسان رضوی پیشرفت چشمگیری داشت ولی تمام این فضا جهت سطح یک حوزه میباشد اگر طبقه دوم این ساختمان کامل گردد جهت سطح دو برنامه ریزی صورت خواهد گرفت.
فیض آباد، مرکز شهرستان 50 هزار نفری مه ولات در 207 کیلومتری مشهد قرار دارد.
خبرنگار: مهدی تنجو *انتشار: علی اصغرافتاده
9878/1744

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات

ایسنا/خراسان رضوی مدیر برق مه‌ولات از آغاز طرح نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» در این شهرستان خبر داد.

مهدی مشفق امروز، ۸ اردیبهشت در کمیته راهبری نهضت تولید محصول سبز با برق سبز این شهرستان اظهار کرد: تولید محصول سبز با برق سبز با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و همچنین پیرو ابلاغیه مقام عالی وزارت نیرو در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک به منظور تأمین برق چاه‌های کشاورزی در مه‌ولات آغاز شده است.

وی افزود: لزوم مدیریت بار در روزهای اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات بیان کرد: مه‌ولات یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۵۲ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلووات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.

وی گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه‌ای فوری در محل فرمانداری با حضور فرماندار محترم شهرستان و جهاد کشاورزی تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد.

 مشفق افزود: لازم است متقاضیان و کشاورزان، به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه مورخه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ مراجعه تا راهنمایی لازم برخوردار و مقدمات انجام فرآیند آغاز شود.

وی اظهار کرد: به این منظور مقرر شده با هدف انسجام‌بخشی و هم‌افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار، معاون هماهنگی امور عمرانی و هماهنگی امور اقتصادی فرمانداری در شهرستان و با حضور مدیر و کارشناسان اداره جهاد کشاورزی، مدیر و کارشناسان مدیریت برق شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روزهای پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار و این طرح اجرایی شود.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات در اولویت قرار گرفتن بازدید از ساختگاه‌های درخواستی کشاورزان متقاضی و تهیه فهرست مربوطه و تکمیل فرم بازدید اولیه، برآورد ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی هر کشاورز و راهنمایی لازم به این قشر و نیز انجام تبلیغات محیطی درباره این نهضت و در تمامی ساختمان‌های اداری به‌ویژه مدیریت برق و جهاد کشاورزی شهرستان را ضروری دانست.

وی اظهار امیدواری کرد: با اجرای نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی مؤثر در راستای کاهش ناترازی‌های تابستان و تولید پایدار محصولات کشاورزان برداشته تا رضایت این قشر ایثارگر نیز تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: ۹۱۱ مشترک از کل مشترکین شهرستان مه‌ولات را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۷۱ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات